Mariam El Osri

39 jr | Voorzitter raadscommissie

Graag Stel ik me via deze weg voor, ik ben Mariam EL Osri. Sinds 2016 inwoner van Borgerhout samen met mijn man en twee kinderen.

Mijn relatie - en ook mijn liefde – met Borgerhout is er een van voor 2016. Tot mijn 12 jaar woonde ik in Borgerhout, en ook na mijn verhuis bleef ik actief als vrijwilliger. Binnen een aantal organisaties werkte ik met kinderen en jongeren en ook met (oudere) buurtbewoners. Mensen (h)erkennen, versterken en verbinden is mijn passie. Als SCW'er – ondertussen 17jaar, slik – heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt hetgeen ik na al die jaren nog vol overtuiging en goesting doe.

Na wat omzwervingen in Brussel (studies) en Antwerpen Zuid ben ik terug in Borgerhout geland. Het kriebelde dan ook om weer een aantal engagementen op te nemen en ik sloot mij aan bij Groen Borgerhout en een organisatie voor opvoedingsondersteuning.

De aanwezige superdiversiteit in Borgerhout is enorm productief en vormt de kracht en het hart van ons district. Laten we dit nog meer vergroten, versterken en verbinden zodat ieder van ons zich gehoord en thuis voelt.

Borgerhout heeft vele kwaliteiten en positieve zaken en er liggen ook heel wat uitdagingen die we samen met alle inwoners moeten aangaan. #Borgerhoutkandat