Omar Al Jattari | Kamer | Opvolger plaats 22

Omar Al Jattari | Kamer | Opvolger plaats 22

Acht jaar geleden zette ik de stap naar de politiek, op vraag van mensen uit mijn omgeving met een gevoel van onmacht. Met mijn mandaat wil ik hen een stem geven.

Als vader van twee kinderen, vrijwilliger in het jeugdwerk, onderwijsopbouwwerker en districtsschepen voor jeugd wil ik mee het verschil maken voor een beter onderwijs- en jeugdbeleid.

Kinderen hebben recht op kwaliteitsvol onderwijs in brede scholen met kleinere klassen waar hun talenten centraal staan. Onze leerkrachten hebben recht op een kwaliteitsvolle opleiding en de nodige omkadering om sterk voor de klas te staan en het beste uit hun leerlingen te halen. Een school moet meer dan enkel een gebouw zijn met klassen. Het is een plek waar kinderen kennis maken met cultuur, sport en muziek. Een plek waar ouders en buurtbewoners terecht kunnen.

Kies samen met mij voor een ambitieus en kwaliteitsvol onderwijsbeleid. Kies samen met mij om te investeren in de talenten van onze kinderen. Kies samen met mij voor het onderwijs van morgen. Kies samen met mij voor Groen