14. Stef Lauwers

55 jr | Fractieleider districtsraad en vakbondsafgevaardigde LBC Colruyt

Ik woon 30 jaar in Borgerhout en in 1990 mocht ik voor de eerste keer zetelen in de districtsraad.  Bij de rechtstreekse verkiezingen in 2000 werd ik districtsschepen en van 2007 tot 2012 was ik fractieleider.  Een speling van het lot bracht me in 2017 terug in de districtsraad.

Naast mijn politiek engagement werk ik ondertussen al 30 jaar voor  Colruyt en ben ik vakbondsafgevaardigde voor het LBC.

Met heel wat ervaring op de teller wil ik me verder engageren om van Borgerhout de ‘place to be’ te maken.

Met voorstellen om van de Turnhoutsebaan de Ramblas van Borgerhout te maken, Spoor Oost om te toveren tot een park met vele faciliteiten, straten te voorzien van groenslinger, een verkeerscirculatieplan dat doorgaand verkeer uit woonbuurten haalt te ontwerpen, een massale uitbreiding van fietsvoorzieningen te installeren en om oog voor de toekomst te hebben door voor kinderen en jongeren ruimte te voorzien om hun ding te kunnen doen moet dit lukken.

Nog werk genoeg aan de winkel om dit te realiseren van uit de districtsraad (en ook een klein beetje vanuit de provincie waarvoor ik kandidaat ben van op plaats 5) kan dat!

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.